Dåp


STØRST AV ALT! 

Alle som ønsker dåp, for barnet sitt eller for seg selv, er velkommen til det i kirken. Dåp er både tradisjon og familiefest, det er feiring av barnet og av livet. Det trenger ikke å være stort og vanskelig, det blir høytid og fest i kirken uansett.

I dåpen gir Jesus sitt løfte. "Se, jeg er med dere alle dager!" Derfor kan dåp utføres for både små og store, unge og gamle, med eller uten stor fest. Handlingen og løftet gjør dåpen høytidelig og viktig, en dag å minnes, en dag som bærer gjennom hele livet.

Den som skal døpes bæres eller går selv frem til døpefonten. Navnet sies, vannet øses og noe stort skjer: I dåpen knyttes den døpte sammen med Gud på en helt spesiell måte.
Den døpte får faddere som lover å være medvandrere i tro og tvil. Den døpte blir medlem av sin lokale menighet og av hele den verdensvide kirke.

 
PÅMELDING

Klikk på knappen for dåpspåmelding via våre hjemmesider. 

Dåpspåmelding

Vi ønsker å være fleksible i forhold til tidspunkt for dåp. Dersom du ikke finner ønsket dåpsdato/klokkeslett for dåp her, ta gjerne kontakt med oss, slik at vi kan finne en løsning. Vi nås på telefon 625 63 750 alle hverdager mellom kl. 10 - 14. Send oss eventuelt en epost på post.hamar@kirken.no

 

Trykk på lenkene under for å se mer informasjon om dåp.