Julekonsert med Praising


For det BLIR julekonsert med Praising i Storhamar kirke 14.desember kl 20 (og kaaaanskje kl 18..!)

 

Vanligvis pleier tensinggruppa Praising å arrangere sin tradisjonelle julekonsert på Ynglingen en mandag midt i desember. Pga plassmangel har vi vært så heldige å få lov til å låne Storhamar kirke i år! Der kan vi ta i mot 50 publikummere og det vil derfor bli forhåndssalg av billetter. Hvis konserten fyller seg opp, åpner vi opp for en konsert kl 18..! DET vil i så fall skrive seg inn i historiebøkene ("2020 var det året Praising arrangerte TO julekonserter for å få plass til alle som ville høre på...")

I høst har Praising møttes HVER mandag, enten på Ynglingen eller digitalt! Konserten vil derfor inneholde en blanding av julemusikk og sanger som Praising har jobbet med tidligere i høst.

PRAISING FEAT. KFUK-KFUM KULTURSKOLE

Som gjesteartister på årets julekonsert, ønsker Praising å invitere elever ved den nyoppstarta KFUK-KFUM Kulturskole Hamar til å delta. På mange måter blir derfor årets utgave en utvidelse til å favne mer av Ynglingens arbeid for barn og unge.

PRIS

Barn under 6 år: Gratis

Barn fra 6 år, ungdom og studenter: 50kr

Voksne: 100kr

PÅMELDING

Gå inn på https://kfuk-kfum.no/kalender/julekonsert-med-praising og trykk på Den blå knappen! For å bestille til flere personer, trykk på "Legg til deltaker" før du trykker "Tilbake til oversikt" + "Bekreft alle". For spørsmål, ta kontakt med Hans Martin Vilberg.

SMITTEVERN

Vi overholder de smittevernsregler som gjelder. Derfor gjelder det å holde avstand og god håndhygiene. Tenk spesielt på avstand før og etter konserten. Vi vil ikke at folk skal bli sjuke før jul..! Pga gjeldende smittevernsregler for kirka, er det maksbegrensning på 50 personer pr. konsert. 

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE! 

 

 

Tilbake