AVLYST Konsert i Hamar domkirke

PÅ LIV OG DØD

Forestillinger om musikk og sykdom på 1700-tallet

På liv og død er en konsert med barokkfiolinsonater spilt på originalinstrumenter i Hamar domkirke lørdag den 14.november kl.12.00!

Prosjektets initiativtager, Maren Elle, er fiolinist i Kringkastingsorkesteret og Barokkanerne til vanlig, og spiller i dette prosjektet med Gunnhild Tønder på cembalo og Gunnar Hauge på barokkcello/gambe. Tønder og Hauge er også faste medlemmer av Barokkanerne, og er blant de fremste utøverne på sitt felt i landet. De har satt sammen et variert program med musikalske kontraster og store følelser, som de presenterer på en tankevekkende og dagsaktuell måte. Hvordan var det å være fattig musiker på 1700-tallet? Hva slags ulykker og sykdommer kunne de bli rammet av? Kan vi se paralleller til dagens situasjon med et nedstengt kulturliv og trussel om koronasmitte? Musikerne lover å by på overraskelser på en konsert utenom det vanlige og er ekstra glade for å kunne spille for et levende publikum i disse dager.

Billetter fås kjøpt på Ticketmaster.