New Gospel - R+B - Acid Jazz.

Ny sjanse til å oppleve en helt spesiell konsert i Øvre Vang kirke lørdag 17. oktober kl. 19.00!

Velkommen til en spennende og 'high energy' konsert i Øvre Vang kirke (Hamar). (Reprise på konserten i Vang kirke lørdag 29. august.)
Nick Elliott Singers sammen med band kommer til å sørge for en musikalsk opplevelse som vil treffe både hjerte og sinn og ikke minst godfoten!
Det blir 'New Gospel' fra artister som feks. Martha Munizzi og Kirk Franklin samt 'Acid Jazz' fra bandet 'Incognito', musikk av Jazz Funk Pianisten, Brian Culbertson og Soul / disco jazz av Luther Vandross. Musikk fra Cory Henry (Funk - Soul - B3 Organist) får vi også høre.

'Nick Elliott Singers' er en vokalgruppe bestående av dyktige og erfarne solister som er håndplukket spesielt til prosjektet;
- Trygve Svindland.
- Wenche Nygaard Luci.
- Anne Persdotter Flugstad.
- Krissy Bråthen.
- Kristina Wøhni.
- Torill Berg.
- Kamilla Westbye.

Bandet består av:
- Nick Elliott - (Hammond B3 - Piano - Synth).
- Per Erik Engdal - (slagverk).
- Håkon Brynjulvsrud - (el.bass).
- Terje Buflod - (el.gitar).
- Geir Aasbrenn - (Kongas/perc).
- Terje Kola - (Trompet / Flygelhorn).
- Kjell Arne Engen - (Tenor /Alto Sax - Fløyte).

Inng. Kr. 200,-
Forhåndsbestilles her
eller kortbetaling ved inngang.
MAX 70 PLASSER ! (40 forhåndsbilletter her og 30 billetter ved inngangen på konsertkvelden).

Øvre Vang kirke er 'rullestolvennlig'.
Arrangementet støttes av Hamar Kommune
og Hamar Kirkelige Fellesråd.