"Det kimer nå til julefest..."

Tradisjon tro stiller vi opp i Hamar domkirke onsdag 22. desember kl. 18 og 21, for å ringe julestemningen inn.

Julekonserten Det kimer nå til julefest er den lengstlevende konserttradisjonen i Hamar!

I år som som i fjor kjører vi to konserter på én kveld: den første konserten kl 18.00, den andre til fast klokkeslett, nemlig kl 21.00. Begge konsertene finner sted i Hamar domkirke.

Hamar Brazzkvintet hadde den som sin tradisjon i mange tiår! Nå er stafettpinnen ført videre av nye generasjoner, og tradisjonen tro er det også i år søskenparet Knut og Johanne Kippersund Nesdal og og sopranen Kristine Våge som står for de vokale innslagene! Med seg har de et meget velspillende band med bla Eivind Strømstad og Ole Gjøstøl som stødige og kreative medlemmer!

Fra orgelgalleriet får vi også hører orgeltoner eksegert av domkantor Trond Våge

Barn u/15 år gratis!
Ungdom 16-19 år: kr 100.
Ordinær: kr 200.

Forhåndssalg av billetter her.