Lørdagsmusikk Gunda Marie Bruce og Dorina Komani

HAMAR DOMKIRKE LØRDAG 27.NOVEMBER KL.12.00

Operasangerinnen Gunda Marie Bruce og pianisten Dorina Komani fremfører et variert program med høydepunkt fra både kirkemusikk og operalitteraturen!

Gunda-Marie Bruce, sopran, har sin utdannelse fra Barratt Due musikkinstitutt, Norges musikkhögskole og Operahögskolan i Stockholm.
Hun har mottatt en rekke stipender for sin sang, blant annet det prestisjetunge Anders Wall Confidensen stipendet.

Dorina Komani vunnet flere internasjonale konkurranser i Italia, Nord-Macedonia og Albania. I 2014 vant hun prøvespillet for å være solist med Trondheim Symfoniske orkester, i 2015 med Oslo symfonisk orkester mm
Hun er en ettertraktet kammermusiker og har spilt med noen av landets beste instrumentalister. Hun jobber til daglig som pianist ved Oslo By Steinerskole.

Forhåndssalg her eller på Check-in. Det er også billettsalg i døra.