Allehelgenskonsert med saxofonist og jazzlegende Knut Riisnæs, vokalist Camilla Tømta og Odd R. Antonsen Storband.

Odd R. Antonsen Storband under ledelse av Olav Slagsvold gleder seg enormt til konserten med jazzlegenden Knut Riisnæs og vokalisten Camilla Tømta. Stedet er Vang kirke søndag 7. november kl. 18.00.

Knut Riisnæs
Knut Riisnæs er en prisbelønt norsk jazzmusiker, arrangør og komponist. Han har hentet impulser fra ulike stilskapere som Charlie Parker, Sonny Rollins, John Coltrane og Wayne Shorter og utviklet en personlig, moderne spillestil på høyt internasjonalt nivå.
Knut Riisnæs har vært yrkesmusiker fra midten av 1960-tallet og har samarbeidet med landets ledende musikere, orkester og storband. Han har vært aktiv i en rekke norske grupper og en hyppig gjest ved jazzfestivalene. Han har utover dette medvirket ved et imponerende stort antall plateinnspillinger.
Han har mottatt flere stipend og priser, deriblant norsk jazzlivs høyeste utmerkelse, Buddyprisen (1981).
Til tross for en imponerende merittlisten er Riisnæs en beskjeden og tilbakeholden person. Det er først og fremst gjennom musikken han uttrykker seg, med en ekspressiv musikalsk kreativitet av høy kvalitet.

Foto Riisnæs: Gorm Valentin.
*************************************************
Camilla Tømta
«Camilla har en stemme med stor tyngde og personlighet og komplementerer det hele med gode formidlingsegenskaper» skriver HA om Tømta.
Camilla Tømta har tatt Hamar med storm og er superaktuell med sin nye plate med Low-Fly Quintet som hun er frontfigur for. Camilla er opprinnelig fra Spydeberg men har bosatt seg på Hamar.

**************************************************

Odd R. Antonsen Storband er et veletablert orkester med base i Hamar. Storbandet har også tidligere samarbeidet med mange av Skandinavias beste solister og har denne gangen med jazzlegenden Knut Riisnæs og vokalist Camilla Tømta. Storbandet ledes av saxofonist Olav Slagsvold. Slagsvold er utdannet ved jazzlinja i Trondheim og har ledet bandet i 7 år.

Forhåndssalg av billetter på https://checkout.ebillett.no/1396/events/6877217/purchase
eller ved inngangen. Pris: kr 250,-.