Lørdagsmusikk 04.09. kl. 12. med Andreas Ulvo

Hamar domkirke 04.september kl.12.00

Pianisten Andreas Ulvo (f.1983) er opprinnelig fra Eidskog, men nå bosatt i Vallset. Han er utdannet fra Norges musikkhøgskole, og har turnert verden rundt med sine egne prosjekter Eple trio, Ulvo ensemble og sitt eget soloprosjekt, men også en rekke andre artister. Han har gitt ut en rekke plater i eget navn. Han har også spilt med band og artister som Innlandet, Mathias Eick, Ellen Andrea Wang, Karl Seglem, Ingrid Olava, Solveig Slettahjell og Marit Larsen. I sine egne prosjekter blander han sømløst sin jazzbakgrunn med elementer fra folkemusikk, klassisk musikk og pop, alltid med en improvisatorisk tilnærming. Høsten 2021 kommer hans tredje soloplate, bestående av improviserte stykker, eller spontane komposisjoner, hele tiden med det melodiske i fokus, og det er dette prosjektet vi får høre på konserten i Hamar domkirke.

Bill. kr 200.-. Forhåndssalget stenger fredag 03.09. kl. 15, men det er ledige plasser og fullt mulig å kjøpe billetter i døra. Et eventuelt overskudd går til nytt orgel i domkirken.

Skulle du ikke lykkes med å bestille billetter her - gå inn på Checkin.no og forhåndskjøp der.