"Se solens skjønne lys" - Early Voices 03.09. kl. 18 i Hamar domkirke

Konsert i Hamar domkirke 03.september kl.18.00

Early Voices, Ingeborg Christophersen og Thor-Harald Johnsen inviterer til konsert med norske folketoner, italienske madrigaler, Purcells religiøse sanger.

Velkommen til en konsert med store kontraster – fra norske folketoner, til barokt temperament og følsomhet. Naturen går som en rød tråd gjennom konserten, fra de norske fjellene, til de italienske skoger og daler.

Early Voices har barokk- og renessansemusikk og norske folketoner som sitt kjerneområde, ble stiftet i 2019, og har fått svært god mottakelse for sine konserter. Early Voices har med seg Mari Askvik (alt) for anledningen, og øvrige sangere er Kristine Våge og Mari Johanne Müller (sopran), Øystein Stensheim (tenor) og Peder Arnt Kløvrud (baryton)

Ingeborg Christophersen har jobbet som kantor på Nesodden siden 2011. Hun er også blokkfløytist og cembalist med utdannelse fra Barratt-Dues musikkinstitutt, Syddansk Musikkonservatorium og Conservatorium van Amsterdam. Hun er solist, kammermusiker og continuospiller med ensembler og orkestre som KORK, Det norske kammerorkester, Solistkoret og Operaorkesteret og i en rekke produksjoner i NRK. Hun har mottatt Norsk Tonekunstnersamfunds ærespris Årets Musiker, Statens Kunstnerstipends arbeidsstipend for yngre og nyetablerte kunstnere, og ble i 2013 nominert til Statoils millionstipend for klassiske musikere.

Thor-Harald Johnsen reiste som ung mann til Tyskland og bor for tiden i Berlin. Han gikk alle gradene som luttstudent i Trossingen hvor han som første luttspilller i Tyskland fikk konsertdiplom i 2008. Som luttspiller, arrangør og musikalsk leder har han medvirket på en rekke plateinnspillinger for blant andre Sony Classic, Naïve og ECM. I 2019 vant han den tyske Opus-prisen i kategorien “grenseløs musikk” sammen med Rolf Lislevand og ensemblet Stella Matutina fra Østerrike.

Billetter: earlyvoices.ticketco.events/no/nb/e/hamar_domkirke_early_voicesingeborg_christophersenthorharald_johnsen

Velkommen!