SMÅBARNSSANG I STORHAMAR KIRKE

Som en del av myldremandag i Storhamar kirke på mandagskvelder er det småbarnssang i kirkerommet kl.17.30-18.10. Etter sangstunden som er tilpasset barn fra 1-5 år sammen med en voksen, blir det vafler i menighetssalen.

Småbarnssangen starter opp på nytt 31. august 2020 kl. 17.30-18.00.
Det kommer ikke serveres vafler før midten på september.
Du får lov å ha med medbrakt mat hvis du ønsker det.

Myldremandag i Storhamar kirke

Som en del av myldremandag i Storhamar kirke på mandagskvelder er det småbarnssang i kirkerommet kl.17.30-18.00.

Det er ingen påmelding!

Høstsesongen starter uka etter skolestart, høstferie i uke 41 og juleavslutning første uka i desember.

Starter opp med juletrefest etter nyttår, tar vinterferie i uke 8 og har helle ikke sang de to mandagene rundt påske.

Sommeravslutning i starten av juni.

Noen mandager i løpet av året har vi myldremiddag før sangen. Informasjon om sang og middag finner du på vår facebookside «Myldremandag i Storhamar kirke»