DROP-IN BRYLLUP & DÅP I VANG KIRKE LØRDAG 23. OKTOBER

Uansett alder. Like stort - litt enklere!

VIELSE
Klar for å gifte dere, men ønsker det enkelt?
Stab og frivillige i Vang menighet står klar for å gjøre dagen deres til en festdag. Møt opp kl 12.30 på kirkekontoret ved Vang kirke. Etter en kort samtale med prest foregår vielsen ved hovedalteret i kirken. Selve seremonien tar rundt 15 minutter.
De som er tilstede av ansatte og frivillige kan stille som vitner ved behov. Seremonien avsluttes med en hyggelig sammenkomst for de som ønsker, med kaffe, saft og kake helt gratis.

Husk å ordne alle nødvendige papirer på forhånd. Når dere kommer til kirken må dere ha med en godkjent prøvingsattest fra Skatteetaten og gyldig legitimasjon. https://www.skatteetaten.no/skjema/provingsattest/

DÅP
Har du av en eller annen grunn ikke fått døpt barna, men ønsker å gjøre det? Er du ung/voksen og ønsker å døpes selv?
Møt om kl 10.30 på kirkekontoret ved Vang kirke. Ingen forberedelser er nødvendige, og dåpen foregår samme dag.

Ta med dem du/dere ønsker, eller kom alene. Dere kan gjerne ha med egne faddere, men det går også an å komme uten. Dåpen skjer i kirkerommet. Seremonien avsluttes med en hyggelig sammenkomst for de som ønsker, med kaffe, saft og kake helt gratis i Kirkestua.

Pynt deg hvis du vil. Ta med en dåpskjole hvis du har. Eller du kan komme som du er.

Husk å ta med gyldig legitimasjon. Er du under 15 år, må du ha samtykke fra dine foreldre.

MER INFO
Det er mulig å møte opp på dagen uten avtale, men det kan være lurt å ta kontakt med oss for å være på den sikre siden med tanke på papirer.

Telefon 625 63 750 / 625 63 771 E-post: post.hamar@kirken.no