"PÅ KANTEN" - SYNLIGHETSKAMPANJE KIRKENS SOS!

Vi inviterer til åpenhet om selvmord i forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging 10. september.

Tittelen 'På kanten' har vi fått fra Bertine Zetlitz' sår-vakre låt ved samme navn. Hun lar oss bruke låta i kampanjefilmen.

-Noen ting gjør man av nødvendighet, slik var det da jeg skrev denne. Bertine Zetlitz om låta #påkanten

Bertine fortalte videre at den siste brikken falt på plass da Kirkens SOS spurte om lov til å bruke låta i en film for å fremme sine tjenester.

Vi i Kirkens SOS gleder oss til å vise filmen med musikk på mange forskjellige arenaer fra 2. september. Du kan se den her!