Messingkvintetten Syd-Vest i Hamar domkirke


Velkommen til en konsert med musikalske utfordringer i Hamar domkirke lørdag 12. juni kl. 18.

 

Vi gleder oss til å høre messingkvintetten Syd-Vest som byr på sjølplukkede musikere fra Hamar omegn: Ola Mathias Röndahl (trompet), Tom Erik Antonsen (trompet), Ingrid Bergene Fossaa (waldhorn), Trond Eklund Johansen (basstrombone) og Kåre Nordseth (trombone). Organist Gudbrand Aasen spiller også. Konferansier er Tore Stenersen.

Syd-Vest er et blåseorkester med varierende besetninger, organisert av Kåre Nordseth. Nå er vi en messingkvintett som har øvd sammen med ujevne mellomrom under Koronanedstengningen. Vi hadde en liten konsert i februar, men gjentar det nå som vi kan ha fler publikummere. Deler av repertoaret er nytt siden da, og målet vårt er å gi publikum (og oss selv) musikalske utfordringer, spennende komposisjoner og gode spilleopplevelser. Komponister: Leonard Bernstein, Jukka Linkola, Malcolm Arnold, Michael Kamen, Frank Zappa mfl.

Inngang 200,- Inntekten går til orgelaksjonen. Forhåndssalg av billetter er nå stengt, men det er også mulig å kjøpe billetter i døra. Velkommen!

 

 

 

 

Tilbake