Joakim Røbergshagen i Vang kirke!

Velkommen til en festkveld med fiolintalentet Joakim Røbergshagen søndag 4. juli kl. 18!

Konserten blir en festkveld i Vang kirke. I tillegg til briljant fiolinspill, kommer Joakim til å fremføre musikk av vår lokale komponist Karl Henning Lundby! Røbergshagen akkompagneres av Victor Berg på klaver. Sett av kvelden allerede nå!

Forhåndssalg av billetter her. Det vil også bli mulig å kjøpe billetter i døra. Pris kr 200,-. (inkl. avgifter)
Barn/ungdom under 18 år gratis.

Joakim Røbergshagen ble født i Trondheim i 2000. Han debuterte på Vinterfestspill i Bergstaden i Røros i 2010 og ble som 11-åring Årets musiker i Ungdommens Musikkmesterskap. Andre priser inkluderer Prinz von Hessen Preis 2013 fra Kronberg Akademi hvor han hadde mesterklasser med Mauricio Fuks, som ledet til en invitasjon til et studieopphold i Indiana University i USA. I 2016 fikk Joakim Arve tellefsens musikerpris som årlig gis til en ung musiker.
Joakim debuterte med Trondheim symfoniorkester under Ha-Nah Chang i 2013, og var tre år senere solist med Stavanger symfoniorkester under Christian Vasquez i Mendelssohns fiolinkonsert. Han har også spilt med Det Norske Kringkastingsorkesteret og trondheimsolistene. Joakim har 8 av de siste 11 årene spilt på Oslo kammermusikkfestival og Vinterfestspill i Bergstaden, og i tillegg spilt på kammermusikkfestivaler i Stavanger, Trondheim, Berlin og Stavern. Joakim spiller også i anledninger med Nidarosdomens Guttekor.
Joakim har studerer for tiden under Stephan Barratt-Due på Barratt-Due Høyskole for Musikk. Han er med på vinterfestspill i bergstadens kammerakademi hvor han får mentoring av musikere fra Berlin filharmonien. Joakim spiller på en G.B. guadagnini ex-Sinzheimer" Turin 1773 som han er heldig å få låne fra Anders Sveaas' Allmennyttige Fond"