Fabrice Bligoud Vestad i Hamar domkirke!


Vår egen stjernepianist gjester Hamar domkirke søndag 30. april kl. 18.00!

 

Fotograf: Arnfinn Johnsen

Fabrice er i ferd med å avslutte sin utdanning i Frankrike, og ved denne konserten får vi høre ham spille sitt eksamensprogram!

Forhåndssalg av billetter: https://app.checkin.no/event/56521/konsert-med-fabrice-bligoud-vestad

Du kan også kjøpe billett ved inngangen.

Billettpriser:
Ordinær: kr 200
Barn 0 - 15 år: gratis.

Fabrice Bligoud Vestad er en norsk/fransk konsertpianist. Fabrice er vokst opp i Norge, men er sterkt påvirket av sin franske arv. Med en særlig interesse for det fargerike og elegante språket i fransk musikk, flyttet han til Paris hvor han avslutter sine høyere studier denne våren. Fabrice begynte sin opplæring med Ivan Ivantchev på Hamar, Einar Henning Smebye på Norges Musikkhøgskole, hvor han begynte da han var fjorten. Siden 2017 har han studert under Michael Wladkowski ved École Normale de musique de Paris, med en særlig vekt på komponistene Ravel, Liszt og Szymanowski. I sin Bachelorgrad fikk han første pris i både klaver og kammermusikk. Han har også fått veiledning av flere store pianister, blant annet Leif Ove Andsnes, Håvard Gimse, Liv Glaser, Milena Mollova, Yuri Bogdanov og Aquiles Delle Vigne.

Fabrice spiller jevnlig konserter både som solist og kammermusiker i hele Europa, blant annet i Frankrike, Belgia, Tyskland, Østerrike, Hellas og Bulgaria.

Fabrice har mottatt en rekke priser, blant annet 1. pris i Steinwayfestivalen i Oslo, Drømmetreffet fra Norsk Tipping, Sparebankens Talentstipend, Festspillene i Elverums venners talentstipend og Henning Børresens talentstipend. Han er mottaker av et fullt stipend for gjennomføringen av sin Artist Diploma fra det franske konsulentfirmaet CEO2CEO.

Fabrice er kunstnerisk leder i den nye satsningen Hamar Kammermusikkfestival, som starter i februar 2024.

Velkommen!

Tilbake