"Duruflés Requiem" - 06.02. kl. 20 i Hamar domkirke

Dette blir en festkonsert av de sjeldne! Vi gleder oss til å se deg i Hamar domkirke.

Foto: Øivind Larsen

Den franske organisten og komponisten Maurice Durufle hadde ingen stor verkliste. Dette skyldtes nok i hovedsak en overdreven selvkritisk holdning, som gjorde at mange av hans verker aldri ble utgitt. Hans verker er fra senromantikken og er ofte inspirert av, eller bygger på gregoriansk sangtradisjon. Så også med hans Requiem som ble komponert i 1941. Verket finnes i tre versjoner, og ved denne konserten fremføres det av kor, strykekvintett, tre trompeter og orgel.

Medvirkende: Hamar domkor, orkester fra Den norske opera, Gudbrand Aasen, orgel. Solister: Marianne Bye Granheim, alt og Olle Holmgren, bass.

Billetter: Ordinær kr 210,- / studenter/ungdom kr 110,- / barn (0 - 12 år) gratis.

Dørene åpner kl 19.30.

Forhåndssalg av billetter her. Det er også mulig å kjøpe billett ved inngangen.