Orgelmeditasjon over Håkon Gullvågs bilder

Hamar domkirke hver onsdag kl.12.00

Kl 12 hver onsdag: Vi fortsetter rekken vår med orgelmeditasjoner over spesielle tema. Vi er så heldige å ha Håkon Gullvågs vakre malerier i Den Bibelske Syklus i kirkerommet. De innbyr til meditasjon over sentrale bibelfortellinger, og kantorene våre vil i perioden fremover spille orgelstykker knyttet til disse motivene.

Som utgangspunkt for denne ukens program har Trond Våge valgt bildet "Jesu døde legeme bæres bort", og vi får bla høre Knut Nystedts "Pieta" og Jean Langlais"De profundis" og orgelkoral over salmen "O hode høyt forhånet".
Orgelmeditasjonen rammes inn av en liturgisk del med Fadervår og velsignelsen, ledet av kapellan Andre Øvrebø. Etter gudstjenesten har vi en enkel kirkekaffe, og alle er hjertelig velkommen til en hyggelig prat!