LEVENDE LYS - VETERANER SYNGER PÅ JULAFTEN I STORHAMAR KIRKE

Barnekoret Levende Lys ble lagt ned før påske etter vel 35 års virksomhet. Julaften i Storhamar kirke har vært fast opptreden for koret. Mange tidligere kormedlemmer har også stilt opp denne dagen tidligere år og sunget på begge gudstjenestene.

Selv om koret altså er nedlagt, dukker det opp igjen julaften som Levende Lys - veteraner. Koret vil synge på begge gudstjenestene, som tidligere under ledelse av Eli Kristine og Geir Bjørnar Smebye.

Mandag 22. desember inviteres gamle kormedlemmer til øvelse i Storhamar kirke, og julaften blir de altså å høre på gudstjenestene kl. 14.30 og 16.15. Korlederne vet allerede om mange "gamle" kormedlemmer som ønsker å være med, men det er plass til flere. Ta kontakt eller bare møt opp mandag.

Prest på begge gudstjenestene er domprost Leif Jørn Hvidsten og organist er Geir Bjørnar Smebye.