FØRADVENTSKONSERT I VANG KIRKE 26.11. KL. 1900

Velkommen til Føradventskonsert for tredje år på rad

For tredje år på rad har vi gleden av å invitere til et av førjulens varme og stemningsfylte høydepunkter; "FØRADVENTSKONSERT"
Velkommen til Vang kirke torsdag 26. november kl 19!

Vi har som alltid et meget allsidig og bredt spekter av kor, der målet er å dekke alle aldere og et uvanlig variert repertoar!

TONEHEIM SKOLEKOR er i verdensklasse med sin fantastiske sang, med sine rundt 160 dyktige unge sangere.
Toneheim viser også fram smakebiter fra både pikekor, mannskor og kammerkor.
Mannskoret BRØDRERØSTER varmer hjertene med sin stemningsfulle sang og toner!
HAMAR GOSPELKOR bidrar som alltid med kraftfull og god gospelsang, og sist men ikke minst bidrar
HAMAR SOULCHILDREN med friske unge stemmer med frisk lyd!

For dem som har kommet de foregående år, så vil jeg tro minnet sitter såpass sterkt at det ikke trenger flere ord, men til dere andre, så kan jeg bare love en varm sterk stemningsopplevelse der sang, sangglede, varme og og vakre toner rører hvert eneste hjerte.
Velkommen, gå ikke glipp av denne konserten om du har mulighet!

Et av målene er at alle skal ha mulighet for å komme på en flott førjulskonsert, derfor er billettprisen nærmest symbolsk; 50 kroner!